لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل

جمعه 1 آبان 1405
11:32
لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل رسانه‌های رژیم صهیونیستی از لغو برنامه‌ها و فعالیت‌های انتخاباتی حزب لیکود، حزب حاکم و حامی بنیامین نتانیاهو در پی عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری که در پی آن دو صهیونیست به هلاکت رسیدند، خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم پس از وقوع تیراندازی در الخلیل در جنوب کرانه باختری از حزب لیکود خواسته است تا فعالیت‌ها و برنامه‌های انتخاباتی خود را لغو کند.

بنا بر گزارش‌ها، در این عملیات ضدصهیونیستی دو صهیونیست به هلاکت رسیده و چهار نفر دیگر زخمی شده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی پیش تر گزارش دادند که نتانیاهو در پی عملیات تیراندازی و درگیری مسلحانه در الخلیل، یک نشست امنیتی فوری برگزار می‌کند.

این رسانه‌ها تاکید کردند که به دنبال این عملیات، نتانیاهو بار دیگر برنامه حضور صبح امروز خود در بازار «محانه یهودا» در قدس را لغو کرده است.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که رئیس ستاد کل ارتش این رژیم در پی عملیات امروز، با اعمال محاصره امنیتی کامل بر شهر الخلیل و شماری از روستاهای اطراف موافقت کرده است.

ارتش اشغالگر همچنین تاکید کرد که محاصره امنیتی گسترده بر شهر الخلیل به اجرا درآمده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی پیش تر گزارش دادند که دو نفر از نظامیان زخمی ‌شده در عملیات تیراندازی در نزدیکی ورودی شمالی شهر الخلیل بر اثر شدت جراحات کشته شدند.

پیش‌تر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از زخمی شدن ۶ نظامی صهیونیست در این عملیات خبر داده بودند که حال دو نفر از آنها وخیم گزارش شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند